WhatsApp’a yeni özellik geliyor!

0
368 Okunma

WhatsApp yeni özelliğini duyurmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere Facebook, şirket olarak WhatsApp‘ı satın aldıktan sonra birçok güncellemesini duyurdu ve kendi istediği şekline büründürdü kimileri yapılan güncellemeri başarılı bulurken kimi ise artık WhatsApp’ın yeteri kadar inovatif olduğuna inanmıyor.

İlgili resim

Gelelim bu zamana kadar yapılan önemli WhatsApp güncellemelerine. Öncelikle en büyük güncelleme tabi ki gönderilen mesajların silinir hale getirilmesiydi. Bu özellik belki de WhatsApp”ın en çok beklenen özelliklerinden biriydi. Her ne kadar karşı tarafa bu mesajın silindiği bildirisi düşse de hiç yoktan iyidir diyerek mesaj geri alma yani silme özelliğini herkes kullanmaya devam ediyor.  İkinci özellik ise grup mesajlaşmalarında doğrudan mesaja cevap vermekti bu özellikte hala kullanımda ve oldukça seviliyor aynı zamanda oluşabilecek birçok karışıklığa da engel olunuyor.

WhatsApp için yeni özellik!

Nedir yeni WhatsApp özelliği?

WhatsApp yeni özelliğini kendilerine yakın bulunan birkaç şirkete duyurdu. Artık WhatsApp’da Snapchat gibi 24 saat sonra kaybolan mesajlar üzerinden çalıştığını bu saatin WhatsApp’a göre şekillendirileceğini dile getirdi. Gerekirse 8 saat ya da 24 saat içinde silinme seçenekleri seçebileceğiz. Bu özellik getirilmesi özellikle Z kuşağı gençlerinin oldukça rağbet göstereceği bir yenilik olarak duruyor.

İlgili resim

Her ne kadar bu özellik Snapchat’in birebir kopyası dahi olsa WhatsApp’ın bu ve bunun gibi özelliklerden mahrum bırakılması milyonlarca kullanıcısı olan bu uygulamanın kalitesini sarsabilirdi diye düşünüyor ve yorumluyoruz.

WhatsApp karanlık mod geldi!

Sizce WhatsApp’a bu özelliğin getirilmesine gerek var mıydı konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz