WhatsApp için yeni özellik!

0
190 Okunma

Haziran ayında test edildiği ortaya çıkan WhatsApp durumunu Facebook‘ta paylaşma özelliği kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara sunulabilir. Yeni özelliğin detayları konusunda WhatsApp resmi web sitesinde bir paylaşımda da bulundu.

Tek kullanımlık plastiğe tasarım ile açılan savaş!

WhatsApp durumunu Facebook’ta paylaşma özelliği geliyor

Geçtiğimiz Haziran ayında kullanıcıların WhatsApp durumlarını Facebook hikayelerinde paylaşmalarını sağlayacak yeni bir özelliğin test edilmeye başlandığı sızdırılmıştı. Bu sızıntıların ardından şimdiye kadar gelen güncellemelerle birlikte özellik kullanıcılara sunulmadı. Fakat ortaya çıkan yeni sızıntılar özelliğin testlerinin başarılı olduğunu ve yakın zamanda kullanıcılara sunulacağını gösteriyor.

Platform henüz özellik konusunda resmi bir açıklama yapmasa da Hindistan’daki kullanıcılar özelliğin uygulamanın 2.19.258 sürümüne sahip Android akıllı telefonlar için geldiğini öne sürdü ve iOS tarafında bulunmadığını belirtti.

Bununla birlikte WhatsApp, resmi web sitesinde bir WhatsApp durumunu Facebook hikayesi veya diğer uygulamalarla paylaşma adımlarını ayrıntılandıran bir SSS sayfası oluşturdu. Bu durum da kısa süre içerisinde özelliğin küresel çaptaki kullanıcılara sunulacağını gösterdi.

WhatsApp durumunu Facebook'ta paylaşma dönemi! - ShiftDelete.Net

Bu özelliği alan Android kullanıcılarından biri olursanız, Durum sekmesinde “Durumum” seçeneğinin altında hemen yanında bir paylaşım butonu bulunan “Facebook Hikayesine Paylaş” seçeneğini göreceksiniz ve kolaylıkla paylaşım yapabileceksiniz.

Kış için kahve kupanız hazır!

Bu yeni özellik ile hem bütün durumlarınızı hem de belirlediğiniz bazı durumları Facebook hikayesinde kolaylıkla paylaşabileceksiniz. Fakat diğer platformlarla paylaştığınız WhatsApp durumunun uçtan uca şifrelemeyle korunmadığını da belirtmek gerekiyor. Ayrıca bu özellik için cihazınızda yüklü bir Facebook uygulaması olması da gerekiyor.

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz