Xiaomi’den büyüteç görünümünde teknolojik duş başlığı

0
206 Okunma
Xiaomi-dus-basligi-01

Bildiğiniz gibi Xiaomi’nin Youpin adlı bir platformu bulunuyor. Burada birçok ilginç ve farklı ürün ile karşılaştığımız gibi teknoloji tabanlı yeni cihazlar da karşımıza çıkıyor. Bundan önce de aynı platformun hem saç kurutma makinesi hem de el kurutma makinesi olarak tasarlanmış ürününe yer vermiştik. Oldukça farklı tasarımlarda ve işlevlerde olan bu ürünlere şimdi de büyüteç formunda tasarlanmış teknolojik duş başlığı ekleniyor.

Xiaomi-dus-basligi-01

Xiaomi duş başlığı hem şık hem de teknolojik

Ayna etkisi veren Xiaomi’nin duş başlığı, daha yeni fonlama sitesine koyulmuş olmasına rağmen kısa süre içinde yüzde 411’den fazla bağış topladı. Youpin platformundaki ürünler tıpkı Kickstarter gibi bağışçıların destekleriyle büyüyor ve ürünün piyasaya çıkıp çıkmayacağı belli oluyor.

Söz konusu duş başlığı ise kısa süre içinde beklenen bağışın çok üzerinde bir rakama ulaşmayı başardı. Duş başlığı, üç katmanlı bir aktif karbon filtereye sahip bu sayede sudaki klor ve diğer mikro partikülleri emer. Söz konusu filtrenin üç ayda bir değiştirilmesi gerekiyor. Üç farklı renk seçeneği ile sunulan ürünün pembe, beyaz ve siyah renkleri bulunuyor.

Ürünün uygun fiyatlı olduğu ise belirlenen fiyat etiketinden ortaya çıkıyor. Duş başlığının kendisi 10 dolar eğer hortumuyla birlikte satın almak isterseniz 15 dolarlık bir fiyat etiketiyle karşılaşıyoruz. Ürünün 15 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kullanıcılara ulaşması planlanıyor.

Xiaomi’den uygun fiyatlı saç kurutma makinesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz