Xiaomi gelecek vaat eden iki yeni akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor

0
75 Okunma

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yenilik yapma ve tüketicilere en son ürünleri sunma arayışında herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermiyor. Yakın gelecekte iki yeni akıllı telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Yaklaşan Redmi Note 13 serisinin bir parçası olabilir.

Xiaomi’nin geliştirme aşamasında iki umut verici yeni akıllı telefonu var

Bu Xiaomi akıllı telefonlar yakın zamanda Çin’in MIIT platformunda 23090RA98C ve 2312DRA50C seri numaralarını taşıyarak ortaya çıktı. İsimlerindeki “C” eki, Çin pazarına yönelik olduklarını gösteriyor.

MIIT, bu cihazlarla ilgili kapsamlı ayrıntıları açıklamasa da tüm göstergeler, bunların küresel bir erişime sahip olması beklenen, merakla beklenen Redmi Note 13 serisine dahil edileceğine işaret ediyor.

xiaomi-gelecek-vaat-eden-iki-yeni-akilli-telefonu-piyasaya-surmeye-hazirlaniyor-1

Bu modellerin varlığı, üç yeni girişin belgelendiği IMEI veritabanı aracılığıyla zaten doğrulandı. Bu, şu ana kadar tespit edilen iki cihaza seride en az bir modelin daha eşlik edeceği anlamına geliyor.

Sertifikalı modellere daha yakından bakıldığında bir tanesinin Eylül 2023’te satışa çıkacağı görülüyor. Diğeri ise aynı yılın sonuna doğru takip edecek.

Bu zaman çizelgesi, Xiaomi’nin yakında çıkacak orta sınıf akıllı telefonları hakkında daha fazla şey öğrenmenin eşiğinde olduğumuz anlamına geliyor. Saygın bir sızıntıcı olan Kacper Skrzypek , yaklaşmakta olan Redmi Note 13’ün iki temel özelliği hakkında zaten bilgi verdi.

Bu serideki en az bir model, MediaTek’in güçlü Dimensity 9200+ işlemcisi tarafından çalıştırılacak . Üst düzey performans vaat ediyor.

Birincil kamera, şaşırtıcı 200 MP çözünürlüğe sahip etkileyici bir Samsung HP3 sensöre sahiptir. Bu, Xiaomi’nin tüketicilere rekabetçi fiyat noktalarında özellik dolu cihazlar sunma konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

Xiaomi’nin Redmi Note 13 serisine ilişkin daha fazla güncellemeyi sabırsızlıkla beklerken, bu sızıntılar orta sınıf akıllı telefon pazarına heyecan verici ve güçlü bir katkının sinyalini veriyor. Daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz