Xiaomi Mi Air 2 Pro sızdırıldı: AirPods Pro’ya benziyor

0
673 Okunma
Xiaomi Mi Air 2 Pro-00

Xiaomi Mi Air 2 Pro sızdırıldı. Teknolojik cihazların tanıtılmadan önce sızdırılmasına artık alışmış durumdayız. Xiaomi’nin sevilen Mi Air 2’sine ”pro” takısına sahip bir üye daha geliyor. Bu kulaklığın tasarımına bakıldığında ise aklımıza Apple’ın AirPods Pro’su geliyor.

Tasarımıyla birlikte sızdırılan Xiaomi Mi Air 2 Pro

Xiaomi Mi Air 2 Pro-00

Xiaomi, ürün gamının çeşitliliği ile kullanıcıların dikkatini cezbeden firmalardan. Piyasaya çıkarttığı ürünlerde çoğunluklu uygun fiyat etiketini gördüğümüz Xiaomi’nin kablosuz kulaklık tarafında da hatırı sayılır takipçisi bulunuyor.

Xiaomi’nin en yeni kulaklıkları olması beklenen Mi Air 2 Pro şık bir tasarımla yakında karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Kulaklığın en dikkat çeken özelliği ise gürültü engelleme özelliğine(ANC) sahip olması. Pek çok kablosuz kulaklıkta bulunmayan bu özellik, kapatılır açılır yapıda olduğunda ise daha da iyi bir performans sunuyor.

Xiaomi’nin daha fazla kişiye sesleneceği söylenen bu kulaklığın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Kulaklığın tasarım tarafında AirPods Pro ile olan benzerliğinin ötesinde iki renk seçeneği ile geleceği bunların da siyah ve beyaz olacağı aktarılıyor. 80 dolarlık fiyat etiketiyle uygun fiyatlı olacağı söylenen bu kulaklığın özellikleri hakkında şu an başka bir bilgi bulunmuyor.

A101’de 10 TL’ye satılan makaron kulaklık! – İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz