Xiaomi Mijia Sneakers 4, dev markalara meydan okuyor

0
348 Okunma
Xiaomi Mijia Sneakers 4

Xiaomi hem küresel pazarda hem de Çin pazarında önemli bir hacme sahip. Teknoloji devi Çin merkezli şirket Xiaomi çok çeşitli ürünlerde imzasını gördüğümüz bir marka. Ayakkabı da o ürünlerden birisi. Yeni piyasaya sürdüğü Xiaomi Mijia Sneakers 4 ile şirket adeta dev markalara meydan okuyor.

Xiaomi Mijia Sneakers 4 dev markalara meydan okuyan bir fiyat ile satışta

Xiaomi, Mijia alt markasında birçok ayakkabı modeline sahip. Bu ayakkabı modellerine yenisini ekleyen şirket, 4.nesil  Mijia Sneakers ayakkabılarını piyasaya sürdüğünü açıkladı. Önceki modellere göre birkaç iyileştirme ile gelen spor ayakkabıdaki yenilikler ise şu şekilde sıralanıyor: Tasarımsal açıdan spor ayakkabılardan biraz daha iyi malzemeler ile donatılmış olan ayakkabı, özel taban yapısı sayesinde ayağa binen yükü daha az hissedilmesini sağlıyor.

Xiaomi Mijia Sneakers 4

Çok hafif bir materyal kullanılan ayakkabı önceki modellere göre daha hafif olmasıyla bir de daha şık duruşuyla karşımıza çıkıyor. Entegre edilen tabanlar köpük yapısıyla kullanıcının ayak sağlığına uygun malzeme ile donatılmış durumda. Farklı dört malzemenen birleşiminden oluşan ayakkabının kalıbı ise hidrolik olarak oluşturuluyor. Bu ise ayakkabıyı daha konforlu hale getiriyor.

Spor ayakkabının orta taban malzemesi ise belirli bir sıcaklıkta oluşturulmuş elastik hafif polimer malzemeden oluşuyor. Ayak bileğini daha iyi kavraması içinse daha iyi bir yapıdan oluşturulan spor ayakkabının dış kumaşında yüksek yoğunluklu aşınmaya dayanıklı dokuma ipliği kullanılıyor. Egzersizler için özel olarak dizayn edilen ayakkabının bunun yanında, antibakteriyel ve koku giderici hava alan kumaştan üretildiğini aktaralım.

Üç farklı renk seçeneği ile gelen spor ayakkabı, gri, mavi ve siyah renkleriyle kullanıcı karşısına çıkıyor. Ürünün 9 Nisan’dan itibaren birkaç Xiaomi çevrim içi mağazasında satışta olacağı aktarılıyor. Ürünün fiyat etiketi ise 28 dolar.

Xiaomi’den uygun fiyatlı saç kurutma makinesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz