Yaz temalı en iyi 5 film

0
353 Okunma

Yazın ortalarına geçtiğimiz bugünlerde kendinize uğraş arıyor, keyifli vakit geçirmek istiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. Soğuk içeceklerinizi yanınıza alıp yaz temalı filmler izlemeye ne dersiniz? İşte sizin için derlediğimiz “Yaz temalı en iyi 5 film“…

Call Me by Your Name

yaz-temali-en-iyi-5-film-1

Yaz temalı en iyi 5 film listemizin ilk sırasında yer alan Call Me by Your Name, 1983 yazında geçiyor. En İyi Uyarlama Senaryo Oscarı ödüllü film Elio isimli 17 yaşındaki gencin dramatik aşk hikayesini anlatıyor.

Geçen Yaz

yaz-temali-en-iyi-5-film-2

Geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluşan Türk yapımı Netflix filmi Geçen Yaz, 1996’nın yaz aylarında geçiyor. Film aşk ve yaşamla tanışan, eninde sonunda hüznü de tadacak olan bir grup gencin hikayesini konu alıyor.

Mamma Mia!

yaz-temali-en-iyi-5-film-3

Yaz temalı en iyi 5 film listemizde yer alan bir diğer film ise Mamma Mia. İzlerken çok eğleneceğiniz bu müzikal film, babasının kimliğini keşfetmeyi ümit eden Sophie Sheridan’ın öyküsünü, ünlü pop grubu ABBA’nın hit şarkıları eşliğinde anlatıyor.

Tatil çantasında bulunması gereken 10 teknolojik ürün

Baywatch

yaz-temali-en-iyi-5-film-4

Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı Baywatch (Sahil Güvenlik) aksiyon ve komedi türünde bir filmdir. Ayrıca kahramanlığa soyunan cankurtaranların eğlenceli hikâyesini anlatmaktadır.

Yol Arkadaşım

Listemizin son sırasındaki film olan Yol Arkadaşım, izlerken kahkahalara boğulacağınız yaz temalı bir yapım. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrollerini paylaştığı film, bir telefon uygulaması ile tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan iki adamın yol maceralarını anlatmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz