Yemek tarifleri konusunda öne çıkan YouTube kanalları

1
429 Okunma

YouTube, birbirinden yaratıcı ve öğretici içeriklere erişmemizde bizlere yardımcı oluyor. Bu içeriğimizde sizler için yemek tarifleri konusunda öne çıkan YouTube kanallarını listeledik.

Enfes Yemek Tarifleri

Enfes Yemek Tarifleri, Türk mutfağının birbirinden nefis lezzetlerini takipçileriyle paylaşıyor. Ayrıca kanalın 1,34 M abonesi bulunuyor.

Umut Sepetim den Pratik Nefis Tarifler

Umut Sepetim den Pratik Nefis Tarifler kanalı, adından da anlaşıldığı üzere pratik hazırlanan yemeklerin tarifini takipçileriyle paylaşıyor. 5 yıldır YouTube’a içerik üreten kanalın 969 B abonesi bulunmakta.

Burger Haritası

Yemek tarifleri konusunda öne çıkan bir diğer YouTube kanalı ise Burger Haritası. Bu kanalın diğerlerinden farkı burger üzerine içerik üretiyor olması. Burger yapımının her detayını anlatan kanal ayrıca Rösti BurgerSous vide Burger ve Aromatik Tereyağlı Burger gibi bir çok çeşidin tarifini takipçileriyle paylaşıyor. Son olarak Burger Haritası kanalının 79,1 B abonesi bulunmakta.

Bugün ne pişirsem diye düşünenler için 5 yemek tarifi uygulaması

Dilara Koçak

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olan Dilara Koçak, YouTube kanalında birbirinden sağlıklı, düşük kalorili ve fit tarifler paylaşıyor. Tatlıdan böreğe, turşudan peynire birbirinden zengin tarifler içeren Dilara Koçak YouTube kanalının 121 B abonesi bulunuyor.

Refika’nın Mutfağı

Ünlü şef Refika Birgül, “Refika’nın Mutfağı” adını verdiği YouTube kanalında; birbirinden lezzetli yemek tarifleri ve sunumlarını takipçileriyle paylaşıyor. Ayrıca ünlü isimlerinde konuk olduğu kanal size yeni tarifler öğrenirken keyifli vakit geçirmenize de olanak sağlıyor. Refika’nın Mutfağı YouTube kanalının 2 Mn abonesi bulunmakta.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz