You hayranlarının hoşuna gidecek diziler

0
240 Okunma

Netflix’in sevilen dizilerinden You, hayranlarından yoğun ilgi görüyor. 4. sezonu heyecanla beklenen dizinin 2022‘nin sonuna doğru yayınlanması beklenmekte. Bu içeriğimizde You hayranlarının hoşuna gidecek dizileri listeledik.

Mindhunter

you-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-1

You hayranlarının hoşuna gidecek diziler listemizin ilk sırasında Mindhunter yer alıyor. Mindhunter FBI davranış bilimleri departmanının kuruluş hikayesini anlatmakta.

Dead to Me

you-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-2

2019 yapımı, başrollerinde Christina Applegate, Linda Cardellini ve James Marsden’in yer aldığı Dead to Me; You sevenlerin izleyebileceği dizilerden biri. Dead to Me, Jen adındaki genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Tuhaf bir mizah anlayışına ve öfke sorunlarına sahip bir kadın olan Jen, genç yaşında dul kalan bir kadındır. Jen’in kocası cinayete kurban gitmiştir.

Lupin hayranlarının hoşuna gidecek diziler

Ozark

you-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-3

21 Ocak‘ta seyirci karşısına çıkan Ozark; sıradan bir ailenin aile babasının para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi ve ergen çocuklarıyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri’ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

Riverdale

you-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-4

You hayranlarının hoşuna gidecek diziler listemizdeki bir diğer yapım ise Riverdale. Gizem dolu popüler gençlik dizisi, Riverdale isimli son derece ilginç olaylara yaşanan bir kasabada geçmektedir. Her şeyin sıradan gibi göründüğü kasaba ardında birçok gizem ve yalan barındırmaktadır. Kasabada yaşanan bir cinayet, kasabanın yıllardır sakladığı birçok yalanı ve ikiyüzlülükleri ortaya çıkaracaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz