YouTube doğrulanmış rozetlerini kaldırmaya başladı

0
127 Okunma

YouTube birçok hesabın doğrulanmış rozetini kaldırmaya başladı. Şu an Türkiye için geçerli olup olmadığı belli değil fakat ilk 947 binlik bir hesabın rozetini kaldırdı.

Sierra Schultzzie ile ilgili görsel sonucu

Son zamanlarda çalıntı içerik ile gündeme gelen birçok YouTuber’ın ardından bazı kanalların doğrulanmış rozetlerinin kaldırılacağı hakkında bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Şimdi de MagazinTube’nin yaptığı bir habere göre söylentiler gerçek çıktı. YouTube doğrulanmış rozetler için kaldırma işlemine başladı. Rozeti kaldırılan ilk YouTuber, 947 bin aboneye sahip olan Sierra Schultzzie oldu.

2019 yılı ödüllü teknolojik ürün tasarımları

YouTube doğrulanmış rozetler için harekete geçti

Bir süre önce YouTube camiasından birçok kanalın içerik kopyalaması sebebiyle YouTube, bu kanalların doğrulanmış rozetlerini kaldıracağını belirtmişti. Şimdi de YouTube, yaptığı açıklamanın ardından doğrulanmış rozetleri kaldırmaya başladı. Rozetinin kaldırıldığı farkedilen ilk YouTuber ise 947 bin aboneye sahip Sierra Schultzzie oldu.

İlk rozet kaldırma işlemini gerçekleştiren YouTube’un ilerleyen zamanlarda birçok YouTuber’ın daha rozetine el koyması bekleniyor. Hatta bu işlemin bazı Türk YouTuber’ları da etkilemesi beklentiler arasında. Tabii şimdilik bu konu hakkında YouTube tarafından henüz bir açıklama gelmiş değil. Açıklamanın kısa süre içinde gelmesi bekleniyor.

Gördüğü rüyaya göre renk değiştiren ahtapot!

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz