YouTube Music için beklenen özellik geliyor

0
312 Okunma
YouTube Music isbirligi

YouTube Music birkaç yıl önce karşımıza çıktıysa da Türkiye’ye gelmesi biraz zaman aldı. Bunun yanında Türkiye’ye geldikten sonra da birçok kişi kullanmaya başladı. Yeni keşfedildiği kadarıyla etkin olmasa da YouTube Music’te artık bir “işbirliği” düğmesi bulunuyor.

YouTube Music işbirliği düğmesi üzerinde çalışıyor

YouTube Music Android için son sürümünde bir oynatma listesi ziyaret edip ‘’düzenle’’ye dokunduğunuzda ‘’gizlilik’’ menüsünün yanında yeni bir düğme gözükmeye başladı. Burada ise ‘’ortak çalışma’’ yazıyor. Hangi tercihi belirlediğinize bakılmaksızın (Herkese Açık, Liste Dışı veya Gizli) yeni seçenek görünüyor ancak kullanımda olmadığına dair bir yazı görünüyor.

YouTube Music isbirligi-01

Bu yılın başlarında zaten bir paylaşım bağlantısı sağlanacağı açıklanmıştı. Kullanıcılar her zaman oynatma listeleriyle ilgili detayların yer aldığı bu bilginin ardından şimdi ise daha geniş YouTube hizmetlerinde oynatma listeleri karşımıza çıkıyor. Bu özellik uzun zamandır bulunuyor ancak doğrudan kullanımda olmadığı için pek bilinmiyordu.

YouTube Music işbirliği düğmesi mobil uygulamalarına doğrudan entegrasyon ise yakın zaman içinde bekleniyor. Bildiğiniz gibi YouTube Music, birçok avantaj sağlıyor ve ilk kez deneyecekler için ücretsiz deneme sürümü de bulunuyor.

YouTube Music’ten Spotify’da olmayan özellik!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz