YouTube Premium üyeleri için müjde! Yeni özellik geldi

0
255 Okunma
YouTube Premium üyeleri

YouTube Premium kendisini geliştirmeye devam ediyor! Zaman geçtikçe abone sayılarını attıran şirket, kullanıcıları için yeni özellikler hizmete sunuyor. Bundan sonra YouTube Premium üyeleri,  sesli arama yapabilecekler. Peki bu özellik nasıl kullanılacak? Detayları haberimizde…

YouTube Premium üyeleri

Reklamsız bir şekilde video hizmeti alan YouTube Premium üyeleri yepyeni bir özellik ile karşı karşıya! Yeni özellik ile birlikte, video aramaları artık sesli komutla da yapılabilecek. Şimdilik sadece Premium abonelerinin deneyebildiği özellik, güncel Chrome tarayıcısı üzerinden çalışıyor.

Google, aldığı kararı internet sitesinden duyurdu

Google YouTube’un deneysel özelliklerini önce YouTube Premium üyelerine sunma kararı aldı. Google, YouTube Premium kullanıcıları için üç adet deneysel özelliğini kullanıma sundu. Bu özellikler arasında iOS 14’te resim içinde resim özelliği ve Chrome üzerinden video ararken ses kullanma gibi özellikler mevcut. Şirketin yaptığı açıklamaya göre bu deneysel özellikler 20 Kasım’a kadar test edilebilecek.

Web’de sesli arama başlığı altında dene bağlantısını üzerinden özelliği aktif edebilirsiniz. Ayrıca özelliği aktif ettikten sonra mevcut arama kutusunun yan tarafına mikrofon butonu aktifleşiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz