23 Nisan’da çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz 5 film

0
589 Okunma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı bu sene de pandemi nedeniyle evlerimizde geçiriyoruz. Çocuklarımızın bu özel gününde onları mutlu etmek için çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz 5 filmi listeledik.

Madagaskar 3

23 Nisan’da çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz filmler listemize Madagaskar 3 ile başlıyoruz. Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve su aygırı Gloria’nın maceraları izleyeceğiniz filmin içeriği şu şekilde: Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve su aygırı Gloria gene ortalığı birbirine katacaklar. Polise yakalanmadan evleri New York’a geri dönebilmek için çareyi gezici bir sirkin gösteri ekibine katılmakta bulurlar. Alex’in amacı mümkün mertebe fark edilmeden eve dönmekken, bu ekiple işi oldukça zordur. Avrupa turnesi şüphesiz ki oldukça renkli geçecektir.

Bir Ay Masalı

Seyir zevki yüksek bir animasyon filmi olan Bir Ay Masalı, Efsanevi Ay Tanrıçası’nın gerçek olduğunu babasına kanıtlamak isteyen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Ay Tanrıçası’nın gerçekten var olduğuna inanan ve hem bunu kanıtlayıp hem de Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden genç kız, bunun için bir roket inşa ederek Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmayı planlar.

Taş Devri

Küçükken severek izlediğimiz Taş Devri’ni çocuklarınızla beraber yeniden izlemeye ne dersiniz? Çakmaktaş ailesini beyaz perdeye taşıyan bu canlı çekim komedide; Fred, Wilma, Barney’in iş ve aile yaşantılarındaki olaylar konu ediniyor.

Ülker 23 Nisan’da çocuklara özel sanal fidanları canlandırıyor

Çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz bir diğer film ise Efsane Beşli. Film Noel Baba, Paskalya Tavşanı, Uyku Perisi, Diş Perisi ve Jack Frost’un maceralarını anlatıyor.

WALL-E

Çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz bir animasyon filmi olan WALL-E, çocuklarımıza çevrenin temiz tutulması gerektiğini, çöp atmamamız gerektiğini ve geri dönüşümün ne kadar yararlı olduğunu anlatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz