Apple’dan Sevgililer Günü’ne özel hediye listesi

0
313 Okunma

Her yıl dünyaca kutlanan özel günler ile ilgili kampanyalar başlatan ve listeler hazırlayan Apple, bu yıl da geleneğini bozmadı. Daha şimdiden kullanıcılarına 14 Şubat Sevgililer Günü için hediye listesi hazırlayan şirket, mail ile bilgilendirmelere başladı. Kullanıcı tercihlerine göre farklı ürünler içeren listeyi birlikte inceleyelim.

Apple Sevgililer Günü hediye önerileri

Toplamda 6 farklı hediye listesi hazırlayan Apple ailesi, bütün kullanıcılarına hitap edebilecek. Fotoğraf, müzik, sağlık ve eğlence gibi kategorilere ayrılan seçeneklerden siz de sevdiğiniz için kendi favori parçalarınızı seçebilirsiniz.

Fotoğraf tutkunları için: iPhone 12 Pro

Kamera konusunda her geçen gün kendisini geliştiren Apple, son telefon serisi ile fotoğraf çekmeyi sevenlerin gözdesi olacak konumda. Neredeyse profesyonel makineler kadar çekim yapabilen bu telefonlar ile sevdiklerinizin hem fotoğraf hem de mobil cihaz ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Müzik severlere özel: AirPods Serisi

Kulaklıklar artık o kadar kaliteli müzik keyfi sunuyor ki müzik severler daha küçük cihazlar ile daha büyük zevkler alabiliyor. Apple, AirPods serisinde 4 farklı model yer alıyor. Üstelik bu kulaklık sadece Apple cihazları ile değil bir çok teknolojik cihaz ile uyumlu olarak çalışabiliyor.

Sağlığı ön planda tutanlara: Apple Watch Series 6

sevgililer günü Apple watch

Spor yapmayı seven, düzenli koşu ve yürüyüşler yapan kısaca sağlıklı yaşamaktan keyif alan sevdikleriniz için hiç şüphesi en güzel akıllı saatler. Sağlıklılarını takip altında tutarken aynı zamanda mobil cihazları ile bağlantıyı koparmadan günlerini geçirebiliyorlar. Tasarım olarak da en çok tercih edilen modellerden olan Apple Watch serisi özellikle kadınların dikkatini çekiyor.

Tablet severlere: iPad Air

Özellikle son dönemde evden çalışmaların artması ile bilgisayar ve tablete olan ihtiyaç arttı. Sürekli yanımızda bütün işlerimizi halledebileceğimiz tabletler en çok tercih edilen hediyeler arasına girebilir. Tasarım ve özellikleri ile sevdiklerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir tablet satın almak istiyorsanız iPad Air en iyi seçeneğiniz olabilir.

Karne hediyesi olarak alabileceğiniz uygun fiyatlı 5 tablet

Eğlence tutkunları için: Apple TV

En büyük tutkusu televizyon izlemek olan kullanıcılar için Apple TV en iyi tercihlerden. HDMI kablosu ile televizyonunuza bağlayabileceğiniz bu araç sayesinde tüm Apple cihazlarınızı uyum içinde yönetebiliyorsunuz.

Apple tutkunlarına özel: Apple aksesuarları

Apple aksesuar sevgililer günü

Sadece teknolojik cihazlar değil aynı zamanda cihaz aksesuarları da en iyi hediye seçeneklerinden. Apple telefonlar için kılıflar, akıllı saat kordonları, tablet kılıfları gibi bir çok aksesuar seçeneği var.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz