Apple’den yeni yıl sürprizi “artırılmış gerçeklik gözlük tasarımı”

0
311 Okunma

Bloomberg‘ten Mark Gurman‘ın paylaştığı bir habere göre ise teknoloji devi Apple, üzerinde çalıştığı artırılmış gerçeklik gözlüğünü 2020 yılında piyasaya sürecek.
Apple’ın bir artırılmış gerçeklik çözümü üzerinde çalıştığı ile ilgili haberler son zamanlarda teknoloji gündeminde oldukça yer ediniyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Steve Troughton-Smith adındaki bir iOS geliştiricisinin Xcode 11 kodlarının içinde bulduğu bilgilere bakılarak Apple’ın artırılmış gerçeklik başlığı geliştirdiğini ve bu başlığı şirket içinde test etmeye başladığını aktarılmıştı.

Fotoğraf filtreleri yasaklanıyor!

Apple üzerinde çalıştığı artırılmış gerçeklik gözlüğünü 2020 yılında tanıtacak

İlk olarak Apple ile ilgili yaptığı doğru varsayımları ile tanınan ünlü analist Ming-Chuoi K, tarafından bizlere aktarılan iddia Steve Troughton-Smith’in bulduğu kanıt ile doğrulanmış oldu. Bloomberg’ten Mark Gurman‘ın paylaştığı bir habere göre Apple, üzerinde çalıştığı artırılmış gerçeklik gözlüğünü 2020 yılında resmen tanıtacak.

Apple'ın artırılmış gerçeklik gözlüğü 2020 ile ilgili görsel sonucu

iPhone modelleri ile senkronize çalışacak

Edinilen bilgilere göre iPhone modelleri ile senkronize bir şekilde çalışması planlanmış olan artırılmış gerçeklik gözlüğü iPhone’unuza gelen bildirimleri kendi ekranına yansıtabilecek. özetle artırılmış gerçeklik gözlüğü sayesinde gelen e-postaları, mesajları, haritayı ve pek çok bildirimi gözlüğünüzün ekranında görebileceksiniz.
Öğrenilen diğer bir iddiaya göre ise Apple’ın başarılı grafik ve yansıtma teknolojileri sunabilmek için konusunda uzman isimleri işe almaya başlamış bile.

Apple'ın artırılmış gerçeklik gözlüğü 2020 ile ilgili görsel sonucu

Xiaomi, Mi Notebook Pro Enhanced Edition Dizüstü Bilgisayarlarını resmen açıkladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz