Apple’ın VR gözlüğü bu yıl seri üretime girecek!

0
183 Okunma

Bugün itibariyle yayınlanan sızdırmalara göre Apple’ın VR gözlüğü ile ilgili herkesi çok sevindiren bir gelişme var. Oculus Quest 2 2022 itibariyle daha da popüler halde geldi. Oculus’un tam vücut takibi yapıp yapamayacağı en çok merak edilen konular arasında. Ancak tüm sektörü yakından ilgilen bir gelişme Apple’dan geldi. Sızıntılara göre işte Apple VR’ın seri üretim tarihi…

Apple’ın Bul uygulamasını kullanmak için 5 neden

İşte merakla beklenen Apple’ın VR gözlüğünün çıkış tarihi…

Bugün yayınlanan sızdırma raporlara göre teknoloji devinin VR gözlüğü bu yıl Ağustos yada Eylül ayı gibi seri üretime başlayacak. 2022 tarihinde seri üretimin başlamasıyla birlikte 2023 yılında büyük bir lansman düzenlenecek. Apple’ın Vr gözlüğüde şuan itibariyle 2 tür üzerine çalışıyor. 3000 dolar civarında olması beklenen gözlüğün üst düzey bir profesyonellik ile gelmesi bekleniyor.

Deneme testlerinden geçtiği söylenen ürün CEO Tim Cook’un favorileri arasında. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler arasında bir göz için 8K bir görüntü sağlaması bekleniyor. Yeni nesil MacBook Pro’da olan 96 W’luk adaptörle gelmesini bekliyoruz. En az 14 grafik çekirdeği beklenen gözlüğün çalışmalarını yaklaşık olarak 2000 kişi yürütüyor.

Beklenen Apple’ın VR gözlüğünün beklenen en büyük özelliği ise gözü bozuk insanlar için de numaralı lense sahip olması.

Apple’ın VR gözlüğünde Facetime yapılırken Memojiler kullanılacak

Yeni işletim sistemi realityOS olan VR gözlükte Facetime yapılırken, Memojiler kullanılacağı geçtiğimiz ay açıklandı. Yeni çıkacak olan sanal gerçeklik gözlüğü oyun, medya tüketimi ve iletişime odaklanıyor. VR ile yapılan Facetime’da insanların yüzlerini görmek yerine kendi düzenledikleri avatarlar gözükecek.

Apple’ın sanal gerçeklik gözlüğüyle ilgili sızdırılan bilgiler şimdiden bizleri heyecanlandırdı. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz. Yorumlarınızı bekliyoruz

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz