En iyi 5 bebek telsizi

0
1.309 Okunma

En iyi bebek telsizi seçimi yapılırken kesintisiz şekilde çalışmasına önem verilir. Peki her ailenin ihtiyacı olan en iyi bebek telsizleri hangileri? Sizin için en iyi bebek telsizi marka ve fiyatlarını listeledik.

2023’ün en iyi bebek telsizleri

Bebek alışveriş listesinde yer alanlardan biri de bebek telsizleridir. Eskiden alışveriş listelerinde yer almayan bu ürün teknolojinin gelişmesi ile birlikte bebeklerin güvenliği için tercih edilir hale gelmiştir.

Öncesinde yalnızca bebeğin sesini duymak amacıyla üretilen telsizler, günümüz son teknolojisi ile artık görüntülü olarak da satışa sunulmuştur. Çalışan ve bebeğini uzaktan izlemek isteyen anne ve babalar görüntülü bebek telsizleri ile bebeklerinin durumunu görebilmekteler. Biz de bugün sizin için uygun fiyatlı ve kaliteli bebek telsizlerini listeledik.

Kiwi KBABY91 Bebek Telsizi

bebek telsizi

 

Ürün, anne için bir alıcı monitör bebek için de bir verici ses monitöründen oluşuyor. Ses iletimini net sağlaması ile tercihler arasında yer alır. 5 seviyeli led ışıklı ses şiddeti göstergesi de mevcut. Ürün sese duyarlı olarak çalışır ve ses gelmedğinde uyku moduna geçer. 100 metre açık alan çekimi ve 20-40 metre verimli çekimalanında çalışabilir.

  • Fiyatı: 319 TL

VTech BM2100 Dijital Bebek Telsizi

bebek telsizi 2

Ürün, 2 yönlü iletişim, 5 adet LED ses göstergesi, 5 kademe ses ve gece lambası gibi ışık veren taşıma halkasına sahiptir.

Fiyatı: 649,99 TL

Baby Monitör Görüntülü Bebek Izleme Telsizi

bebek telsizi

  • Ebatlar: Orta Boy
  • Kullanım Alanı: Güvenlik
  • Pil Türü: Elektrikli
  • Telsiz Özelliği: Görüntülü
  • Fiyatı: 790 TL

Love Home Kablosuz Bebek Telsizi

bebek telsizi

 

Ürün, bebeğin sesini algıladığında ebeveyn tarafını otomatik olarak aydınlatır. Böylece sürekli bebeğin ağlayıp ağlamadığını kontrol etmenize gerek kalmaz. Sıcaklık izleme ve iki yönlü interkom özelliği de var. Kızılötesi görüş imkanı ile oda karanlık olduğunda bile bebeğinizi net bir şekilde görmeniz mümkün. Beslenme ayarı ve bebeğin altını değiştirme için zaman ayarı da mevcuttur.

Fiyatı: 3.039,53 TL

Philips Avent SCD833/26 Video Bebek Telsizi

bebek telsizi

Ürün,özelleştirilebilir FHSS teknolojisine sahiptir. Yüksek çözünürlüklü renkli ekranı ile gündüz ve gece görünüm sağlanabilir. 10 saat pil ömrüne sahiptir. Bebeğiniz için 5 adet yatıştırıcı ninni melodisi de mevcuttur.

Fiyatı: 8.990 TL

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz