En iyi 4 mobil güzellik uygulaması

0
815 Okunma

Elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlar, bizlere birçok konuda kolaylık sağlamakta. Bu yazımızda her kadının ihtiyaç duyduğu makyaj, kişisel bakım, saç ve cilt bakımı üzerine hazırlanmış olan en iyi 4 mobil güzellik uygulamasını listeledik.

YouCam Makeup

En iyi güzellik uygulamaları listesinde en üst sıralarda yer alan YouCam, yüzünüzü tanımlayan ve cildinize göre tavsiyeler veren harika bir uygulama. YouCam Makeup ayrıca cildi anında daha pürüzsüz hale getirmek, yüzden, burundan dudak şekline ince ayar yapmak, dişleri beyazlatmak, gözleri büyütmek ve daha fazlasını yapmak için gelişmiş rötuş araçlarına da sahip.

Google, sanal makyaj testini başlattı

Hair Color

Hair Color ile yepyeni bir saç rengini tek bir hareket ile deneyebilirsiniz. Çok farklı bir renk denemek istiyorsunuz ama emin olamıyorsanız, Hair color uygulaması size yardımcı olabilir.

Mirror

Mirror, makyajınızı kontrol etmeyi unuttuğunuzda dışarıdayken rahatça kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Özel ışık fonksiyonu sayesinde ön kameranızdan daha iyi bir ayna uygulamasıdır.

Charm: Cilt Bakımı ve Güzelli‪k

Charm günlük güzellik ve cilt bakımı, rutinleri ve kişisel bakım için hazırlanmış güzellik uygulamasıdır. Cilt tipinize ve ilginize göre aradığınız vücut bölgesi için doğru güzellik rutinini bulmanızı sağlar. İçerisinde, güzellik uzmanları tarafından hazırlanmış ve ünlüler tarafından kullanılan 50’den fazla güzellik rutini bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz