Google “Mesajlar web” özelliğini hatırlayanlar?

0
487 Okunma

Google, bildiğiniz gibi Android telefonlar ve herhangi bir pc’de kullanabilmeniz için geçtiğimiz yıl Mesajlar Web özelliğini hayat soktu. Bu aslında tam bir Apple iMessage kopyasıydı açık söylemek gerekirse. Aslında çok fazla kullanım amacı olan, ve ihtiyacı git gide arttıran nesnelerin interneti kısmında iki cihazı birbiri ile konuşturma durumu.

Facebook karanlık modu deniyor!

Özellikle sosyal medya yönetimi yapan kişilerin Macbook ve iPhone bağlantılarını kullanarak işlerini halletmelerini bir nevi de Apple’ın şirket stratejisi olarak kullandığını biliyorsunuzdur. Fakat bu insanların işine yarıyor mu yarıyor. Peki bunu neden Android platformu da kullanmasın ki? Sanırım Android yetkilileri de bunu aynı bizim gibi düşünerek geçtiğimiz yıl bu konuya el atmışlardı.

Kadın gözü ile Redmi Note 8 Pro ön inceleme!

 

messages web ile ilgili görsel sonucu

Aslında çalışma mantığı aynı “Web Whatsapp” gibi internet üzerinden bir karekod bağlantısı ile telefon ve bilgisayarınız iletişim haline geçiyor. Bu sayede bir sms atma, okuma, ya da dosya gönderimi şu an için videı ve resim (.mp4 ve .jpg, .png) dosya türlerini desteklese de sosyal medya yöneten ve Android ve Microsoft işletim sistemi kullanan insanlar için oldukça hayat kurtarıcı bir özellik.

messages web ile ilgili görsel sonucu

Google üzerinden anlık bildirimler

Ayrıca, web özelliğini kullanırken, olur da kablosuz bağlantınız kesilirse hemen bir uyarı alıyorsunuz “WiFi bağlantınız yok, mobil veri, ücrete tabii olabilir.” şeklinde.

Mesajlar web” özelliğini tekrar hatırlatmak istedik. Kullanıyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz