Huawei P40 Pro’da o hizmetleri kullanamayacaksınız!

0
358 Okunma
huawei-p40-proda-o-hizmetleri-kullanamayacaksiniz

Huawei’nin P40 Pro Mart ayında kullanıcısıyla buluşmaya hazırlanıyor ama Google hizmetleri bu yeni telefonda resmen olmayacak…
Çin’li teknoloji devi Huawei yeni telefonu Huawei P40 Pro adıyla Mart ayında satışa çıkaracaklarını kesin bir şekilde duyurdu. Fakat Huawei ve ABD arasındaki gerilimlerden dolayı Google hizmetlerine Huawei P40 Pro kullanıcıları erişemeyecek.

huawei-p40-proda-o-hizmetleri-kullanamayacaksinizHuawei CEO‘su Richard Yu‘nun yaptığı açıklamaya göre, şirketin Mart ayında piyasaya sürmeye hazırladıkları Huawei P40 Pro Mart ayının sonlarına doğru satışa çıkacak. Yani Şubat ayında gerçekleşeceği bilinen ve ilginin yoğun olduğu Mobil Dünya Kongresi fuarından bir ay sonra gerçekleşecek.

Son 10 yılın en çok indirilen uygulamaları

Huawei Mate 30 Pro’da Google hizmetlerinden yaralanamamıştı

huawei-p40-proda-o-hizmetleri-kullanamayacaksiniz

Tabi bu telefonu kullanmak isteyen Çin vatandaşları için bu durum çok da önemli değil. Huawei kullanıcıları telefonlarında gmail, haritalar ve hatta Google Play Store‘dan da kısacası Google‘un sağladığı hiçbir özellikten yararlanamayacaklar.

Huawei’nin yeni model telefonu P40 Pro, büyük olasılıkla her açıdan çok iyi bir cihaz donanımına sahip olacak.
Huawei CEO’su Richard Yu‘nun açıklamalarından öğrenilen bilgilere göre “hiç görülmemiş” bir tasarıma, daha uzun pil ömrüne, daha hızlı performansa ve iyileştirilmiş fotoğraf kalitesine sahip de olacağı öğrenildi.

Instagram kötü yorumları yapay zeka ile engelleyecek!

Richard Yu ayrıca, P40 Pro‘nun yanı sıra şirketin EMUI kullanıcı arayüzünün de Android 10’a sahip olacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz