Mitsubishi Mi-Tech konseptiyle yakıtta alkol bile kullanılabiliyor

0
157 Okunma
Mitsubishi Mi-Tech

Birçok otomobil konseptiyle karşılaşıyoruz. Tasarımdan üstün yetenekli ve performanslı otomobiller birçok konsept bulunuyor. Ancak Mitsubishi Mi-Tech konseptiyle neredeyse her şey yakıt olarak kullanılabiliyor. Bu ise aracı oldukça kompakt bir hale getiriyor.

Mitsubishi Mi-Tech tasarım çizgisiyle hem kadınlara hem de erkekleri mutlu edecek gibi duruyor. Tokyo’daki bir otomobil fuarında tanıtılan bu otomobil, şirketin yanı sıra gelecekteki tüketici için yeni sınırların bulunmasını bir konsept olarak karşımıza çıkıyor.

Volvo’nun ilk tamamen elektrikli otomobili şarja hazır!

Mitsubishi Mi Tech

Mitsubishi Mi-Tech farklı yakıt seçenekleri sunuyor

Çevre kirliliğine karşı alınan önemlerin bir sonucu olarak, aracın içinde bulunan bir akünün dışında, benzinli bir kullanım da sunan otomobilin aynı zamanda gaz türbinini de içinde barındırıyor. Bu gaz türbini, Mi-Tech konseptini diğerlerinden ayıran şey diyebiliriz.

Mitsubishi Mi Tech

Zira sadece enerji tasarrufunun yakalanmasını sağlamaz, aynı zamanda benzinden kerosene, yanıcı alkole bile geniş bir yelpazedeki yakıtlarda çalışıyor. Bu ise daha önce denenmemiş bir şey. Mi-Tech, Mitsubishi‘nin imza parçaları arasında yer alıyor. Bunun nedeni 4X4 tasarımının kullanılmış olması olarak gösterilebilir. Aynı zamanda zorlu yollarda da kullanılan sürücü yardım teknolojisi olan MI-PILOT‘u da içinde barındırıyor.

Honda şirin görünümlü elektrikli otomobili için 2022’yi işaret ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz