Mobil fotoğrafçılık için faydalı cihaz

0
373 Okunma
mobil fotoğrafçılık

Akıllı telefonların fotoğraf çekme kalitesinin yükselmesiyle beraber ‘‘mobil fotoğrafçılık” iyice gelişti. Ancak birçok model hale gece fotoğrafçılığında beklenilen performansı sunamıyor. Mobil fotoğrafçılığı meslek haline getirenler içinse profesyonel çekimler oldukça önemli. Bu nedenle geliştirilen Lume Cube 2.0, golf topu büyüklüğünde bir tepe flaş olarak karşımıza çıkıyor.

mobil fotoğrafçılık

Akıllı telefonlar ve aksiyon kameraları için tasarladığı tepe flaşlarıyla tanınan Lume Cube, geliştirilmiş yeni bir destek ışığı ile karşımıza çıkıyor. Lume Cube 2.0 neredeyse golf topu boyutlarında LED ışık desteği olarak tanımlanıyor. Kickstarter’dan 2014 yılında piyasaya sürülen cihaz, ayarlanabilir ışık kümelerine sahip.

Video ve fotoğraf çekmeyi sevenler için küçük detaylarda bile kolay kullanım sunan ürün, gün ışığına göre de kendisini ayarlayabilir akıllı sensörlere sistemine sahip.

mobil fotoğrafçılık

Mobil fotoğrafçılık için teknoloji alternatifleri gelişiyor

Bu küçük canavar aynı zamanda yaklaşık 10 metreye kadar suya da dayanıklı. Bunun yanında üretici şirket, alüminyum gövdeli destek ışığının bombaya bile dayanıklı olduğunu iddia ediyor. Bu ise oldukça büyük bir iddia olmasıyla beraber, ürünün dayanıklılığını da gözler önüne seriyor.

Akıllı telefonunuzla uyum sağlayan bu ürün yalnızca mobil cihazlarda değil, fotoğraf makinelerinde, aksiyon kameralarında ve drone gibi cihazlarda da sorunsuz çalışabiliyor. Bir buçuk saat kadar dayanan destek ışığının şarjı bittiğinde USB desteği sayesinde kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Bununla birlikte bu yeni ürünle beraber bir önceki üründe olmayan USB-C desteği de eklendi. Bu sayede ürünü şarj etmek daha pratik hale geldi.

90 dolarlık fiyat etiketiyle sunulan ürünün, mobil fotoğrafçılığı geliştirebileceğini düşünüyoruz.

iOS tarafında Instagram karanlık mod özelliği kazandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz