Pilav yapmayı sevenlere özel Xiaomi pirinç pişiricisi

0
554 Okunma
Xiaomi pirinç pişiricisi

Xiaomi pirinç pişiricisi ile karşımıza çıkıyor. Pirinci farklı ayarlarda toplamda 15 farklı tarif ile pişirmeyi sağlıyor.

Xiaomi karşımıza yine farklı bir ev teknolojisi ile çıkıyor. Bildiğiniz gibi Youpin platformu ile birlikte hayatımıza birçok ürün kazandırmış olan Xiaomi yeni bir ürünle daha karşımıza çıkıyor: Viomi IH Sugar-free Rice Cooker. Şekersiz pirinci pişiren ve farklı ayarlarda toplamda 15 farklı tarif ile pirinci pişirmeyi sağlıyor. Pirinç yemekleri yapmayı sevenler için oldukça başarılı duran bu cihaz, 84 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Çok çeşitli tariflerle Xiaomi pirinç pişiricisi

Çok çeşitli tariflerle Xiaomi pirinç pişiricisi

Özel bir ısıtma teknolojisi kullanılan bu cihaz için demir ve su ısıtıcısı kullanılıyor. Geleneksel pirinç tencereleri ile kıyaslandığında elektromanyetik ısıtma teknolojisi bulunan bu pişiricinin teknolojik bir yapıda kurulduğunu söyleyebiliriz. Tıpkı odunda pişirilen yemekler gibi lezzetli pişirme yaptığı söylenen bu ürünün, ısı girdabı yarattığı için bu kadar lezzetli pişirdiği aktarılıyor. Bu sayede de her pirinç tanesi eşit miktarda pişebiliyor.

Pişirme tenceresinin içinde yüzlerce delik bulunuyor. Bu sayede pişirme derecesinin ayarlanması sağlanıyor. Buharda pişme prensibine dayanan pişirici, daha sağlıklı yiyecekler yapmayı sağlıyor. Mobil uygulaması sayesindeyse pişirici ile iletişim kurabiliyor yapacağınız tarife göre yönlendirmeler ve pişirme tavsiyeleri alabiliyorsunuz.

Yemek yapmaya saranlara Instagram’daki en iyi yemek hesapları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz