Şeyma Subaşı sosyal medyanın azizliğine uğradı

0
899 Okunma

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı canlı yayında talihsiz bir an yaşadı. Ilıcalı, TV8‘de yayınlanan Gel Konuşalım programında cep telefonundan bir video izletirken eski eşi Şeyma Subaşı‘ndan mesaj geldi.

şeyma subaşı'nın acuna attığı mesaj ile ilgili görsel sonucu

Şeyma Subaşı’nın gönderdiği mesajda, Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım, Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım yazdığı fark edildi.

Netflix’ten dikkat çeken şifre denetimi verileri

Subaşı’dan da konuyla ilgili olarak bir açıklama geldi

Şeyma Subaşı, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada,Böyle bir şey kimin başına gelir? Tabii ki Şeyma Subaşı‘nın” dedi. Devamına neler söylediğine videodan erişebilirsiniz.

Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı, Samsun’da 2 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışması ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. 16 yaşında katıldığı bu yarışma, Subaşı’nın hayatında önemli bir yer edindi. Ünlü tasarımcılar, moda defilelerinde kendisine yer verdi ve bunun neticesinde üniversite eğitimini de kariyerine uygun bir şekilde seçti. İstanbul Aydın Üniversitesi‘nde Moda Tasarım Programı‘ndan mezun oldu.

şeyma subaşı dergiçekimi ile ilgili görsel sonucu

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın sunduğu ‘Var mısın Yok Musun ‘ adlı yarışma programına katılarak 69 bin TL kazandı.

‘Var Mısın Yok Musun’ adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, ‘Yok Böyle Dans‘ adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev aldı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin 2013 yılında ‘Melisa’ adında kızları dünyaya geldi.

2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi. Sosyal medya hesabında her geçen gün artan takipçileri ile Şeyma Subaşı, Instagram fenomeni haline geldi.

26 Kasım 2018 tarihinde Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı.

Tinder’dan farklı bir eşleşme! “Mini dizi yayımlanacak”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz