Turkcell’den üniversitelilere büyük jest!

0
362 Okunma

Turkcell, yaklaşık 1 milyon üniversiteliye ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Türkiye’nin 50’den fazla üniversite kampüsüne kurduğu Turkcell Wi-Fi noktaları sayesinde tüm operatör kullanıcıları kampüslerde istedikleri gibi yüksek hızlı internet kullanılabilecek.
Turkcell’in yeni uygulamaya koydukları proje sayesinde üniversite öğrencileri kampüslerinde yüksek hızlı internete sahip olabilecek.Türkiye genelinde Turkcell Wi-Fi noktalarının bulunduğu 50’den fazla üniversite kampüsünde geçerli olan hizmetle üniversiteliler, sınavlarına hazırlanırken ya da dersleriyle ilgili araştırmalarını yaparken ücretsiz internet kullanabilecek. Ayrıca kişisel gelişimleri için dijital eğitim olanaklarından da faydalanabilecek.

Instagram takipçi gruplandırma özelliği geliştiriyor

Turkcell GNC KAMPÜS ile ilgili görsel sonucu

 

Bunun için öğrenciler, Turkcell Wi-Fi noktalarının bulunduğu üniversitelerde Turkcell’in Hızlı Giriş teknolojisi sayesinde sadece cep telefonu numaralarını girerek internete kolaylıkla erişebilecek.

Üniversite kampüslerine kurulan Turkcell Wi-Fi noktalarında tüm operatör kullanıcılarına ücretsiz olarak aylık 1 GB internet sunuluyor. Bununla birlikte gençlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan GNÇ paket kullanıcıları ise 10 GB internetin sahibi oluyor. Bu sayede üniversiteliler, kampüslerindeki Turkcell Wi-Fi noktalarından internete bağlanarak hem dersleri için hem de derslerinden kalan zamanlarda diledikleri gibi internet kullanabilecek.

Turkcell GNC KAMPÜS İNTERNET LOGO ile ilgili görsel sonucu

Razer pembe serisi oyunseverlere sesleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz