Twitter, para kazanma özelliğinde değişikliğe gidiyor

0
122 Okunma

Bazı kullanıcılarına ödeme yapmaya başlayan popüler sosyal medya uygulaması Twitter, para kazanma özelliği için gerekli kriterlerde değişikliğe gidecek.

Musk: Artık herkes para kazanabilecek

Platform, Haziran ayında para kazanma özelliğini aktif hale getirmişti. Geçtiğimiz haftalarda bazı kullanıcılarına ödeme yapan şirket, para kazanmak için gerekli olan kriterlerde değişikliğe gidiyor.

twitter X

Twitter, Instagram’ın kendisine rakip platformu Threads‘dan birkaç gün sonra reklam gelirlerini kullanıcılara dağıtacağını duyurmuştu. Böylelikle uygulamayı kullanan kişiler, paylaştıkları tweetlerin görüntülenme sayısıyla doğru orantılı olarak para kazanabilecek.

Para kazanma özelliğiyle ilgili açıklama yapan yetkililer, “Daha önce sadece birkaç kişiye ödeme yaptık. Bu operasyonu binlerce içerik üreticiye ölçeklendirmek, mühendislik, operasyon akışı ve destek açısından zorluklar ile gelecek.” ifadelerini kullandılar.

elon musk twitter

Elon Musk, para kazanma programının başlangıcında 50 dolar olarak belirlenen ödeme eşiğinin 10 dolara düşürüleceğini belirtti. Aynı zamanda kullanıcıların üç ay içerisinde elde etmesi gereken 15 milyon görüntülenme de 5 milyona düşürüldü. Para kazanma özelliğini kullanmak için kullanıcıların Blue yani (X Premium) hizmeti satın alması gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz