WhatsApp Durum özelliğine yeni bir detay ekledi!

0
234 Okunma

Mesajlaşma platformu WhatsApp sadece mesaj ve aramalarda değil, sosyal medya gibi de kullanılıyor. Sosyal medya platformlarından aşina olduğumuz 24 saatlik fotoğraf paylaşımı uzun bir süredir WhatsApp’ta da yer alıyor. Şirket bu paylaşımları görüntülemek için yeni bir detay daha ekledi. İşte ayrıntılar.

Apple AirTag bir hırsızlık olayını yakaladı

WhatsApp Durum paylaşımları sohbet ekranında görünecek

Sosyal medya platformlarında olduğu kadar aktif kullanılmasa da hatırı sayılır kullanıcıya sahip Durum özelliği gelişmeye devam ediyor. Durum özelliği; fotoğraf, video, metin ya da GIF gibi içeriklerin paylaşımı konusunda kullanıyor. 24 saat süreli bu paylaşım isteğe göre bazı kişilerden saklanabiliyor. Şirket bu içeriklerin görüntülenmesini ana menüde yer alan Durum sekmesinden sağlıyor. Artık kimin paylaşım yaptığını Sohbet ekranından da görebileceksiniz. Eğer son sohbet ettiğiniz kişiler herhangi bir paylaşım yaparsa profil fotoğrafı yeşil bir şerit ile renklenecek. Bu sayede paylaşılan Durum paylaşımlarını daha fazla kişinin görüntülemesi sağlanacak. Şimdilik test aşamasında olan özellik Beta kullanıcılara sunulmaya başladı. Test aşamasının ardından özellik tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek.

WhatsApp Windows uygulamasını yayınladı!

Birçok kişi WhatsApp’ı masaüstü aracılığı kullanılıyor. Bu tercih sonunda Windows tarafında resmi bir yanıt buldu. Bu zamana kadar WhatsApp Web özelliği sayesinde kullandığımız masaüstü seçeneği artık resmiyet kazandı. Şirket Windows’a özel bir uygulama sundu. Bu uygulama sayesinde artık Mesajlaşma platformunu telefonunuza ihtiyacınız olmadan kullanabileceksiniz. Uygulama marketinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Windows sürüm linkine ve detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz