Yabancı dil öğrenenler için 5 podcast tavsiyesi

0
881 Okunma

Yeni bir dil öğrenmek ya da öğrenmekte olduğunuz dili geliştirmek isteyenler, sizin için bir önerimiz var: Podcastler. İşe giderken, yürüyüş yaparken ya da spor salonunda dinleyebileceğiniz bu yayınlar, size yabancı dil öğrenirken sizlere yardımcı olabilir. Bu yazımızda yabancı dil öğrenenler için dinleme ve anlama kabiliyetinizi geliştirecek 5 podcast tavsiyesinde bulunduk.

Learn English Through Listening

Bu podcastin amacı akıcı bir şekilde İngilizce konuşmanıza yardımcı olmaktır. Başlangıç, Orta ve İleri seviyedeki tüm öğrencilere hitap etmektedir.

Cambly ile İngilizce Öğren

Dinleme ve anlama becerinize katkı sağlamayı amaçlayan bir diğer podcast ise “Cambly ile İngilizce Öğren”.

The English We Speak

Yaklaşık 200 bölümü bulunan The English We Speak podcasti başlangıç ve orta seviye öğrenciler için özel olarak hazırlanmış.

Spotify’da dinleyebileceğiniz anne-çocuk podcastleri

DW Langsam Gesprochene Nachrichten

Bu podcast ise Almanca öğrenen takipçilerimiz için. Andreas’in günlük yaşamının anlatıldığı bu podcast A1 seviyesinden B1 seviyesine kadar devam ediyor. Almanca’nın en temel bilgilerinden başlayarak grammer kurallarına, kültürel bilgilerine kadar diyaloglar üzerinden işleniyor.

Coffee Break French

Coffee Break French, Fransızca öğrenenler için dört seviyeye ayrılmıştır. Her seviyede, on veya on beş dakikalık kırk ders bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz