Bebek çantasında bulunması gereken 5 teknolojik ürün

0
341 Okunma
Bebek çantasında bulunması gereken 5 teknolojik ürün

Anne-bebek çantasına konulması gerekenlerin başında yedek kıyafet bez gibi seçenekler yer alıyor. Özellikle bir süreliğine evden uzak olacağınız durumlarda bazı teknolojik aletler daha kolay bir seyahat veya tatil yaşamanıza yardımcı olabilir. İşte bebek çantalarında bulunması gereken 5 teknolojik ürün

Bebek çantasında bulunması gereken 5 teknolojik ürün

Temassız ateş ölçer

Eğer bir bebeğiniz varsa evde ve bebek çantasında daime bulundurmanız gereken en önemli teknolojik ürün elbette temassız ateş ölçer. Ateş ölçer sayesinde acil durumlarda ateş ölçümü yaparken aynı zaman da bebeğinizin vücut sıcaklığını ölçerek daha doğru kıyafet tercihi yapabilirsiniz.

Termometre

Ortam havası ile ilgili rahatsızlıklarını dile getiremeyen bebekler için sıcaklığın ve nem kalitesinin önemi çok büyük. fazla sıcak veya kuru ortamlarda burun tıkanıklığı gibi problemler yaşamamak için yanınızda bir termometre bulundurabilirsiniz.

Bebek odalarının vazgeçilmezi termometre için 3 öneri

Emzik sterilizatörü

Evde kirlenen veya yere düşen emziklerinizi kaynatmak veya mikrodalga fırınlar ile temizlemek mümkün. Fakat dışarıda böyle bir seçeneğimiz yok. Taşınabilir boyuttaki emzik sterilizatörü bu konuda yardımınıza koşuyor. Özellikle pandemi döneminde herkesin çantasında olması gereken ürünlerin başında yer almalı.

En iyi bebek sterilizatörü ve mama ısıtıcılara buradan ulaşabilirsiniz. 

Bebek kamerası

bebek kamerası

Evdeki küçük alanlarda dahi annelerin vazgeçilmezi haline gelen bebek kameraları, seyahat ve tatillerinizin de vazgeçilmezi. Özellikle tatillerde “Bebeğim uyandı mı?” endişesine son verecek; oturduğunuz yerden bebeğinizin uyku durumunu ve güvenliğini görebilmenizi sağlayan bu cihazlar çantanızda mutlaka yer almalı.

Biberon ısıtıcı

Formül mama veya biberon ile beslenen bebekler için doğru ısıda mama hazırlamak her zaman için kolay olmayabilir. Burada yardımınıza taşınabilir boyutlarda

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz